Wie zijn wij

Michel Glas

Michel Glas

Hallo, mijn naam is Michel Glas.

Ik ben geboren in 1968 en woon samen met mijn partner in Liessel. Samen hebben wij 5 kinderen (4 dochters en een zoon) tussen de 14 en 22 jaar.
Sinds kort ben ik als ZZP-er begonnen bij Zorgbureau Brabant.

Ik heb vele jaren ervaring met verschillende doelgroepen binnen de hulpverlening (ORO, OCB, Heuveleind, Lunetzorg, Combinatie Jeugdzorg en Bijzonder Jeugdwerk), zowel op groepen als in ambulante functies. Als zelfstandige werk ik onder andere bij Zorgbureau Brabant,en daarnaast werk ik binnen een scholengemeenschap, waar ik leerlingen die dreigen uit te vallen binnen het onderwijs ondersteun om weer te komen tot leren.

Ik zie mij graag als een hulpverlener die naast de hulpvrager gaat staan en samen zoekt naar oplossingen. Hierin hou ik van een open communicatie, waarin ik goed kan luisteren naar de ander. Ik zie mijzelf als een tijdelijke passant van de hulpvrager en zal in de periode van begeleiding alles in het werk zetten om de hulpvrager te versterken in zijn eigen mogelijkheden.

Ik ben SKJ geregistreerd, ben in het bezit van een diploma HBO-SPH en ben dagelijks bezig om mijzelf als mens en professional verder te ontwikkelen.

Ilse

Ilse Kanters

Mijn naam is Ilse Kanters, 20 jaar en ik woon in Son en Breugel. Ik ben een 3e jaarsstudent aan de Fontys Hogescholen Social Work, en dit jaar mag ik mijn jaarstage lopen bij Zorgbureau Brabant.

Toen ik 12 jaar oud was hebben mijn ouders besloten op jongeren met een hulpvraag in huis op te vangen en zijn wij een zorggezin geworden. Deze ervaring heeft mij geprikkeld om ook het hulpverlenersvak in te gaan. Afgelopen jaar heb ik ervaring mogen opdoen bij GGzE Kleine Beek Ignatius in Tongelre, een beschermd wonen vorm voor een brede doelgroep.

Met veel enthousiasme en positieve energie begin ik dit jaar aan mijn jaarstage bij Zorgbureau Brabant. Ik heb zin om de organisatie te leren kennen en om een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het team.

Groetjes Ilse Kanters

Irma van de Koevering

Irma van de Koevering

Ik ben Irma van de Koevering, 56 jaar. Getrouwd met Piet en we hebben 2 volwassen dochters.

Vanaf mijn 17de jaar werk ik in de zorg. Ik heb zowel in de gehandicaptenzorg (met kinderen), als in de jeugdhulpverlening gewerkt en later in de geestelijke gezondheidszorg. In eerste instantie heb ik direct met de cliënten gewerkt, daarna heb ik op management niveau het werk zo aangestuurd dat de cliënt altijd op nummer EEN bleef staan. Het heeft mij altijd geboeid om manieren te zoeken om mensen te ondersteunen, daar waar anderen misschien ophouden. Ik probeer altijd lichtpuntjes te zien en geduldig te blijven. Ik ben opgeleid tot Z-verpleegkundige zoals dat vroeger heette en later heb ik arbeids- en organisatie psychologie gestudeerd.

Door het opzetten van mijn eigen Zorgbureau Brabant ben ik in de gelegenheid de zorg en begeleiding zo aan te bieden dat het in overeenstemming is met mijn eigen visie op zorg. Ik doe dit samen met de ZZPers en werknemers die zichzelf op deze pagina ook voorstellen. Deze ervaren zorgverleners dragen hetzelfde uit: goede, eerlijke zorg voor al onze clienten.

Ik ben BIG-geregistreerd onder nummer: 49017797430. Sinds november 2011 ben ik eigenaar/directeur van Zorgbureau Brabant.

Anne

Anne Sijbers

Met trots mag ik mijzelf onder dit kopje voorstellen, ik werk namelijk met veel plezier bij Zorgbureau Brabant. Ik ben Anne Sijbers, 30 jaar en wonend in Sint-Oedenrode. Ik heb de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlener gestudeerd en in de zomer van 2011 afgerond.

Ik werk en help met veel plezier de mensen die het nodig hebben. Bij Zorgbureau Brabant vind ik het mooi om via de trajecten mensen weer in de arbeidsmarkt te helpen en begeleiden. Dit door goed naar iedereen te luisteren en te kijken naar ieders mogelijkheden, interesses en kwaliteiten. Met als doel dat iedereen zijn of haar eigen plek waar hij/zij zich prettig bij voelt!

Karin

Karin van Dieren

Mijn naam is Karin van Dieren. Samen met Johan woon ik in Lieshout. Ik heb 2 zonen die beiden al op zichzelf wonen.

Mijn opleiding tot psychiatrisch verpleegkundige heb ik doorlopen bij Coudewater in Rosmalen. In deze tijd merk ik dat mensen met problemen steeds meer ondersteuning nodig hebben om te kunnen blijven functioneren in de maatschappij. Deze ondersteuning bied ik graag samen met mijn collega's van Zorgbureau Brabant.

Voor mij staat de client altijd voorop en ik probeer "zorg op maat" te leveren. De uitdaging om mensen weer deel te laten nemen aan de maatschappij op hun eigen manier en niveau, is voor mij voldoende om elke dag met plezier te gaan werken.

Eef

Eef Meurs

Hallo, mijn naam is Eef Meurs, 31 jaar en woon samen met mijn vriend en dochtertje in Eindhoven. In 2011 heb ik mijn studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening (deeltijd) aan de Avans Hogeschool in Den Bosch afgerond. Na enige tijd met veel plezier in het onderwijs te hebben gewerkt, wilde ik mij meer gaan richten op al de leefgebieden als ambulant begeleider. Met veel passie werk ik met mensen. Iedereen verdient een kans om op zijn of haar manier, afgestemd op de mogelijkheden, deel te nemen aan de samenleving. Ik ben zeer betrokken en werk graag met humor en creativiteit samen aan de zelfredzaamheid van de cliënt.

Christel van der Putten

Christel van der Putten

Mijn naam is Christel van der Putten, geboren in 1974.
Nadat ik de HAVO heb afgerond ben ik op de Hoge School Eindhoven de opleiding SPH gaan volgen. Na het behalen van mijn diploma heb ik enkele jaren gewerkt met kinderen met een verstandelijke beperking en gedragsproblemen op de Hondsberg. Omdat ik het wat dichter bij huis wilde zoeken ben ik in 2001 gestart bij Bijzonder Jeugdwerk, in eerste instantie op een leefgroep van het jongensinternaat. Na de geboorte van onze dochter heb ik die functie ingeruild voor die van ambulant hulpverlener. Gedurende die periode heb ik de opleiding MDFT (multi dimensionele familie therapie) afgerond. Sinds 1 september 2017 ben ik in dienst bij Zorg Bureau Brabant. Dit is een mooie organisatie die hulp biedt aan een brede doelgroep. Ik vind het ontzettend leuk om samen met cliënten op zoek te gaan naar mogelijkheden en oplossingen. Daarnaast ligt mijn interesse in het op zoek gaan naar nieuwe kansen en mogelijkheden die aansluiten bij de vraag vanuit de samenleving. Bij ZBB krijg ik de mogelijkheid om daarmee aan de slag te gaan.

Piet van der Steen

Piet van der Steen

Ik ben Piet van der Steen en ben werkzaam bij Zorgbureau Brabant als coach in de houtwerkplaats (dagbesteding). In de voorbereiding van de nieuwe winkel van Zorgbureau Brabant en nu de winkel open is zijn we heel druk met het bewerken van allerlei meubels. Deze bewerken we in de vintage style zoals die in de winkel te vinden is. Naast meubels zijn er ook altijd spullen die, samen met de cliënten, gerepareerd kunnen worden. Ook weet iedereen mij wel te vinden voor alle mogelijke klussen in en om de winkel. Binnenkort gaan we met de deelnemers aan de slag met het opknappen van houden speelgoed. Buiten het werk in de winkel om ben ik druk met het onderhoud van de appartementen van onze cliënten in Beschermd Wonen. Er is altijd wel ergens iets kapot, er moet iets geschilderd worden of er moet verhuisd worden. Ik kan me prima vermaken als allround probleemoplosser!

Nora van der Linden

Nora van der Linden

Nora van der Linden is mijn naam. Ik ben geboren in 1973 en woon samen met mijn man en 2 kinderen. Na de HAVO heb ik de opleiding tot Z-verpleegkundige afgerond. Ruim 10 jaar werkte ik met veel plezier met mensen met een verstandelijke beperking (van heel zwaar tot licht). Daarna heb ik bijna 11 jaar als ambulante hulpverlener (vooral als MDFT therapeut) in de jeugdzorg gewerkt. In die periode heb ik verschillende opleidingen, cursussen en trainingen gevolgd, waaronder de opleiding IAG, de opleiding MDFT en de opleiding Social Studies. Daarnaast heb ik destijds 3 jaar deeltijd gewerkt bij GGZ FACT Kind & Jeugd. Elk mens is uniek en heeft een unieke hulpvraag. Daar de aansluiting bij zoeken en de juiste hulp inzetten is mijn passie. Ik ben een geduldig persoon met een gezonde dosis humor. Ik houd graag 2 voetjes aan de grond, ben realistisch maar ook gevoelig. Ik ben een doener en een denker ineen. Deze kwaliteiten zet ik dankbaar in tijdens mijn werk.