Welkom op onze geheel nieuwe website

Trots laten wij u kennismaken met onze nieuwe website. De afgelopen jaren is de zorg enorm veranderd en in onze ogen moest daardoor de website ook maar eens grondig vernieuwd, veranderd en aangepast worden. Alle informatie is nu up-to-date. U vind makkelijk uw weg op de site. Wij hopen met onze nieuwe site nog duidelijker aan te geven wie wij zijn, waar wij voor staan, wat wij doen en voor wie wij dat doen. Vol trots prijkt op de homepage ons logo waaruit blijkt dat wij een ISO gecertificeerde zorgaanbieder zijn, wij staan voor kwaliteit.

We hebben onderscheid gemaakt voor wie informatie wil over Zorgbureau Brabant. Ben je een hulpverlener, dan kun je relevante informatie vinden onder het kopje “ik ben een professional”, ben je iemand die hulp zoekt dan vind je de informatie onder het kopje “ik wil graag hulp”. Ook is op onze nieuwe website goed te zien wat wij doen tijdens onze dagbesteding. Wij geven een indruk van onze winkel in het menu bij “webwinkel”. We bieden de cliënten een fijne werkplek. Ieder kan met zijn eigen leerdoelen aan de slag. De begeleiding wordt op maat geleverd en de winkel maakt het mogelijk dat er extra vaardigheden aangeleerd kunnen worden. Via deze site kunt u ook spullen reserveren en deze later ophalen in de winkel. Onze cliënten zorgen ervoor dat uw aankoop netjes ingepakt voor u klaar staat.

We hopen dat u met plezier onze website zult bekijken. Heeft u nog vragen, tips of suggesties dan mag u altijd contact opnemen. Dat kan via het contactformulier op de website, door te bellen met 06 5320 4216 of te mailen naar info@zorgbureaubrabant.nl.

Team Zorgbureau Brabant

Dank aan Fruitcake webdesigners